Mg100hcfx Problems, Help Needed

Discussion in 'Marshall Amps' started by BJ Leader, Oct 7, 2018.

  1. BJ Leader

    BJ Leader New Member

    Joined:
    Oct 7, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    My Marshall's MG100HCFX has been having some issues. Every time I turn it own it has a constant low hum than never changes no mater what I do, ive run multiple guitars theough it, through my pedals and without my pedals, and ive changed every setting on the amp, guitar, and pedals and nothings changed. I can even take the cable out of the output jack and nothing will change. However if i jiggle the cable connecting the head to the cab, then and only then will the noise change from low hum to static. Video demonstrates what happens when I turn the amp on.
     
  2. Mitchell Pearrow

    Mitchell Pearrow Well-Known Member

    Joined:
    Jul 2, 2018
    Messages:
    8,775
    Likes Received:
    13,393
    Location:
    Moreno Valley CA
    I would check the speaker cable first , then the speaker out jacks, have you tried the deoxit and in and out with the cables in the speaker jacks? After that and still no luck take it to a tech:( hope this helps, we never had a problem like this with ours! :2c: Also do all this without your pedal board!
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice