ampmadscientist's Recent Activity

  1. ampmadscientist replied to the thread Has The Forum Site Slowed Down?.

    Intermittent problems (including alien-related problems) are the hardest to trouble shoot. You better believe it. If a fail does not...

    Apr 21, 2019 at 8:44 PM
  2. ampmadscientist replied to the thread Bugera 1960 Motorboating Problem.

    That does appear painful...

    Apr 21, 2019 at 8:38 PM
  3. ampmadscientist replied to the thread Marshall Dsl 401 3 Preamp Tubes Not Glowing.

    Does BR-1 (BR102) look like the above drawing?

    Apr 21, 2019 at 8:31 PM
  4. ampmadscientist liked Jon C's post in the thread Marshall Dsl 401 3 Preamp Tubes Not Glowing.

    And of course , once you get all of that done …… a small cooling mod would save you from ever having to do it again !!Cryogenic mini by...

    Apr 21, 2019 at 8:25 PM
  5. ampmadscientist attached a file to the thread Marshall Dsl 401 3 Preamp Tubes Not Glowing.

    Does the BR 102 look like this? (before liquid nitrogen?) [ATTACH]

    BR102.png Apr 21, 2019 at 8:17 PM
  6. ampmadscientist replied to the thread Marshall Dsl 401 3 Preamp Tubes Not Glowing.

    Yeah we replace those with 16 volt caps. Caps have become much smaller in size also since the amp was built....a 16 volt new cap is...

    Apr 21, 2019 at 8:04 PM
  7. ampmadscientist liked Kanakanaka77's post in the thread Marshall Dsl 401 3 Preamp Tubes Not Glowing.

    There is only one fuse that I see on the board and it looks good.

    Apr 21, 2019 at 8:01 PM
  8. ampmadscientist liked Kanakanaka77's post in the thread Marshall Dsl 401 3 Preamp Tubes Not Glowing.

    Thanks again for looking into this: Yes to 7.5mm Lead spacing for BR102 is 13.21mm: **tried to post site but it won't let me because I...

    Apr 21, 2019 at 8:01 PM
  9. ampmadscientist replied to the thread Marshall Dsl 401 3 Preamp Tubes Not Glowing.

    Well dude, since that puppy is 7.5mm that Mouser 647-UHE1C103MHD would make a good replacement cap. The increased voltage rating, and...

    Apr 21, 2019 at 8:00 PM
  10. ampmadscientist replied to the thread Marshall Dsl 401 3 Preamp Tubes Not Glowing.

    Is the lead spacing of the 10,000 uF capacitors 7.5 mm? This is what I found in Mouser: 10,000 uF, 16 volt, 10,000 hour, 105C...

    Apr 21, 2019 at 4:05 PM
  11. ampmadscientist replied to the thread Has The Forum Site Slowed Down?.

    Sumptins goin on that wasn't before. I'm sure that is correct, but at the moment it's working... At one moment it works fine. But then...

    Apr 21, 2019 at 3:21 PM
  12. ampmadscientist replied to the thread Has The Forum Site Slowed Down?.

    All scans indicate no security issue....

    Apr 21, 2019 at 3:12 PM
  13. ampmadscientist replied to the thread Bugera 1960 Motorboating Problem.

    Ask Shane Sipe your resident Expert Bugera Dude: http://www.marshallforum.com/members/shane-sipe.46869/

    Apr 21, 2019 at 3:05 PM
  14. ampmadscientist replied to the thread Has The Forum Site Slowed Down?.

    .

    Apr 21, 2019 at 12:31 PM
  15. ampmadscientist replied to the thread Has The Forum Site Slowed Down?.

    It's slowed It's slowed down again since this morning....

    Apr 21, 2019 at 12:30 PM
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice